.:: Csepp a tengerben :: agydöccenések ::
 
::.
  Lehúzós emberszkenner

A colitis ulcerosa mellett ugye eleve fennáll a csontritkulás lehetősége, lévén a tejtermékek - mint elsődleges kálciumforrás - javarészt kiesnek az étrendből (nem törvényszerűen, de legtöbbünknek igen). Ezt megfejeli még, ha szteroidos kezelés is szükséges, s abban is volt részem rendesen. Ennek eredményeként van egy középfokúm. Csontritkulásból.

Esedékes volt egy kontroll, hogy mozdult-e ez valamerre, márciusban megkaptam a beutalót, az alapján időpontot kellett kérni a vizsgálatra, no ez volt ma.

A korábbiakhoz képest annyi változott, hogy most már vinni kell egy megcímzett és felbélyegzett borítékot, ebben küldik majd meg az eredményt. Elvileg a beutalónak egy hónapon belülinek kell lennie, én azt hittem az enyémről hiányzik a dátum, de nem, ott volt rajta a bélyegző. Azért csak elmentem, hátha. Nem is problémáztak rajta, de lehetett volna az az eredmény, hogy elküldenek új beutalóért, azzal újabb időpont kérés, s mivel az 2-3 hónappal később lesz, majd előtte megint lehetett volna menni friss beutalóért. Okos, ügyes rendszer, csak gratulálni lehet Kovács Pistikének.

Vártunk sorunkra - merthogy Anyut is beutalta a dokija - közben jött egy nő, hogy ő milyen sürgősségi eset és hogy nincs is neki emiatt időpont kérve, meg hát borítékot sem hozott, nem tudna-e adni valaki neki egyet, természetesen bélyeggel. Mondtuk neki, hogy pár percre a főbejáratnál ott a posta, tessék kisétálni. Á, nem mehet, mert hát hátha közben szólítják, mert a beutalót persze már beadta. Sopánkodott is közben, hogy ilyen is ritkán van, hogy nem sikerül valakiket lehúznia. (!) (Egyébként normálisan öltözött nő volt, kapanyél sem lógott ki a szájából, de a vonó kikacsintott a szeméből. Érted, ugye.) Jöttek is ki hozzá, s kapott szépen időpontot, valamikor szeptemberre. Nagy dirr meg durr és teátrálisan el (az időközben valakitől kapott borítékkal együtt persze.)

Míg Anyu bent volt, a személyzet megállapította, hogy ő meg a következő beteg valószínűleg anya és fia, hát igen, így van ez, ha egyezik a vezetéknév és a leánykori név meg az anyám neve. Aztán míg én bent voltam, megállapítottam, hogy azóta új gép érkezett. Aztán majd érkezik az eredmény is. Főmenü
 
· Linkek
· Fórum
· Tagok
 Üdvözlet
 

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 Archívum bigyó
 
<< 2017 augusztus >>
HKSzeCsPSzoV
 
23
 
Teljes év mutatása
 Keresés Csepp a tengerben
 

 Hírösszefoglaló
 
 Chatbox
 
...: maKACS :...
01.07 : 23:56

Köszi!
...: catyst :...
01.07 : 19:49

sok-sok boldog névnapot
...: csillagtenger :...
09.27 : 20:50

Hallalihó!
...: catyst :...
03.04 : 11:02

csak hogy ide is írjak valamit
...: Morti :...
08.05 : 08:01

Köszönjük a szurkolást, Potyi rendbejönni látszik

 Online
 
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 231, legújabb: Aloonthar
  TopMinden védjegy © a tulajdonosaiké.
©e107.org 2002-2008 :: ©maKACS 2004-2010

Adatbázis lekérdezés: 73.