.:: Csepp a tengerben :: agydöccenések ::
 
::.
  Taknyikai K.O.

És mégis mozog a föld! Pedig nem blogtam uszkve 42 napja. Ez akár a végső válasz is lehetne, ha történetesen lenne kérdés.

A tényleges válasz nemes egyszerűséggel: kidőltünk, lerobbantunk. Majdnem ki is írtuk a bejárati ajtóra, hogy roncstelep. Bár ez esetben a karantén is elfért volna.

Kezdődött azzal, hogy januárban kezdett rendetlenkedni a bélésem, igazítottunk a bogyóadagokon és kipróbáltam egy számomra új gyógybogyót. No ez nem vált be, lábszáramon megjelent két bőrreakció. Sebaj, vissza a megszokott bogyóhoz. Aztán jött a nagy szibériai hideg és valahonnan ilyen influenzaszerűség. Taknyadzás vödörszámra, öröm a köbön. Ennek tetejébe meg macsek az egyik foltba picit belekóstolt szokásos játszadozása során. Pirinyó kis karcolás volt csak, ám ebben az állapotban elegendő volt és ez a pirosló folt növekedni kezdett és feszített. Az ügyeleten a doki vakargatta a fejét és nagy kérdőjellel felvéste, hogy esetleg orbánc. Fődokim is rábólintott, de az influenzára amúgyis kapott antibiotikum erre is jó volt, plusz kenegehtettem is. Meg borogatás. Fogtam a jégakkut és fáslival odaerősítettem boka fölé és így sántikáltam, már amikor egyáltalán mászkáltam. Terminátorális látvány volt.

Ezekkel párhuzamban Morti jött volna egy hetes fél nap munka fél nap szabadság konstrukcióra, ám második nap kidőlt ő is. Kisebb mértékű taknyadzás és nagyobb mértékű hasmars fűszerezve randa nagy lázakkal. Szintén zenész kategóriaként indult a kezelés, ám közben ment (szegénykém hasán túl) a vizsgálódás tovább is és ÁNTSZ bácsi megmondta a frankót: ez bizony campylobacter. (Ejtsd: kempinglóbakter, kampányolóbakter.) A történet egyetlen pozitívuma a leleten kívül, hogy az illetékes hatóság vérfarkasként kezdte nyomozni a forrást, bő negyedórás és minden apró részletre kiterjedő kérdezz-felelek formájában. Macsekot, mint lehetséges forrást első körben ki lehetett zárni, lévén 100% szobamacska és ebben az esetben nem hogy én is, hanem elsősorban én kaptam volna el, de nem. Az itthoni kaják szintén kizárhatóak, egyrészt a konyha dolgában kényesek vagyunk, másrészt így szintén elkaptam volna én is. Maradt a máshol kajálás, s visszapörgetve az idő kerekét egy sor dolog szintén kizárható volt, kivéve egy gyros bárt. Másnap már zárva is volt ellenőrzés miatt, s remélem ez véglegesebb formát is fog ölteni.

Úgy néz ki, túl vagyunk végre mindezen. De megemlítendő, hogy akadtak ám így is vidám pillanatok. Pölö vártam soromra a háziorvosnál. Egy apóka jött befelé, már korábban is volt ott de elment elintézni a postát, ám a korábbi érkezési sorrendjére igényt tartott. No ez egy nőszemélynek nagyon nem tetszett s megindult a szó szót követ, egyikük valakijét hagyta otthon és sietne vissza, másikuk meg csak egy beutalót akar kontrollra, miközben elmondták fennhangon mindennek egymást. Hamar jött a kérem a következőt pillanat és mindketten világrekordot futva vágódtak be az egymás melletti két ajtón. Aztán a nő ugyanezzel a lendülettel ki is penderült, persze nem önszántából. Aztán máris robogott be, amint jött kifelé az öregúr, méltatlankodásai közepette. Teljesen felszaladt a vérnyomása, hjajj kérem neki a harmad szívét kiműtötték és valami háló van a helyén, stb, stb.

Én meg csak csendben vártam soromra s grimaszvigyorogtam vészesen elhasználódó zsebkendőkészletem közepette. Hát nem ráérnek? Nem tökmindegy már az az 5-10 perc ide vagy oda? Ha ennyire megszívműtött vagyok, akkor meg pláne kerülöm az ilyen műstresszhelyzeteket fejem fölött az okosabb enged című gondolatfelhőket eregetve. Slusszpoénként a mellettem várakozó hapsi még megjegyezte félfennhangon magának:

- "Mellesleg a nő még utánam következett volna."

Jól nézzétek meg, hogy hol esztek, legyen mindig elég papírzsepi és budipapír és be happy! Főmenü
 
· Linkek
· Fórum
· Tagok
 Üdvözlet
 

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 Archívum bigyó
 
<< 2017 augusztus >>
HKSzeCsPSzoV
 
22
 
Teljes év mutatása
 Keresés Csepp a tengerben
 

 Hírösszefoglaló
 
 Chatbox
 
...: maKACS :...
01.07 : 23:56

Köszi!
...: catyst :...
01.07 : 19:49

sok-sok boldog névnapot
...: csillagtenger :...
09.27 : 20:50

Hallalihó!
...: catyst :...
03.04 : 11:02

csak hogy ide is írjak valamit
...: Morti :...
08.05 : 08:01

Köszönjük a szurkolást, Potyi rendbejönni látszik

 Online
 
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 231, legújabb: Aloonthar
  TopMinden védjegy © a tulajdonosaiké.
©e107.org 2002-2008 :: ©maKACS 2004-2010

Adatbázis lekérdezés: 73.