.:: Csepp a tengerben :: agydöccenések ::
 
::.
  Noni, na ne... :: önpiroslap

Meg ezzel és hasonló gyöngyszemekkel is képes voltam egy adag időt elcseszni:

Elismerem hibáztam nem vagyok tökéletes ember, de én legalább beismerem, hogy vannak hibáim, és bocsánatot kérek az illetékesektől. Szerintem ha valaki beismeri a hibáit az eleve nem lehet beképzelt, de szóljatok ha tévedek! Minden ember követ el hibát ,ti is csak néhányan közzületek nem valljátok be ,és tökéletesnek hiszitek magatokat (ez persze nem mindőtökre vonatkozik vannak köztetek kivételek) pedig nem vagytok ti se és senki se az ! Az embert a hibájival együtt kell szeretni. Bár tudom, hogy itt nem vezetem a népszerüségi listát, mégis van aki szeret a sok hibáimmal együtt.

Mindez pl egy ilyen után:

Te akarsz kioktatni kisgyerek, anyádék úgy látszik az idejüket a kocsmába tölttöték ahelyet, hogy téged megneveltek volna. Én nem neked meg a többi s...fejnek adtam tanácsot, hogy olvassák el a könyvet , vagy tájékozódjanak az interneten a Tahitian Noniról, hanem azoknak az intelligens embereknek akik először utánna néznek dolgoknak azután dumálnak. Előbb olvasd el a könyvet. Probáld meg valamelyk könyvtárból kikölcsönözni, hátha kiadják még ilyen betegelméjüeknek is mint te vagy meg a többi idióták. Szállj le a magas lórol, mert nagyon pofára esel! Olyan dolgokról mondasz véleményt, amiröl halványlila fogalmad nincs. Nézz végre a tükörbe te is meg a diszes társaságod is, és köpjétek szembe magatokat amikor kioktatok másokat és itélkeztek mások felett!

El?zmények a Crohn-Colitis fórumon olvashatóak, bár nem ez a lényeg, mert egyébként klassz kis fórum, csak most van egy betévedő blinki néven.

Tényleg, miért is blogtam ki? Ez figyelmeztetés magamnak. Ugyanis ezerszer megfogadtam már, hogy ilyen marhávalszerencsétlennel nem állok le se fórumban se sehol szájat tépni. Még a végén összekevernek vele.

No mehetek főzni. Főmenü
 
· Linkek
· Fórum
· Tagok
 Üdvözlet
 

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 Archívum bigyó
 
<< 2017 augusztus >>
HKSzeCsPSzoV
 
23
 
Teljes év mutatása
 Keresés Csepp a tengerben
 

 Hírösszefoglaló
 
 Chatbox
 
...: maKACS :...
01.07 : 23:56

Köszi!
...: catyst :...
01.07 : 19:49

sok-sok boldog névnapot
...: csillagtenger :...
09.27 : 20:50

Hallalihó!
...: catyst :...
03.04 : 11:02

csak hogy ide is írjak valamit
...: Morti :...
08.05 : 08:01

Köszönjük a szurkolást, Potyi rendbejönni látszik

 Online
 
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 231, legújabb: Aloonthar
  TopMinden védjegy © a tulajdonosaiké.
©e107.org 2002-2008 :: ©maKACS 2004-2010

Adatbázis lekérdezés: 73.