.:: Csepp a tengerben :: agydöccenések ::
 
::.
  Best of karácsonyi ajándékozás

Nos... Az ember rendkívül kreatív, ha szeretteiről van szó. Vannak a pénzes kreatívok, és a pénztelen kreatívok. Utóbbiakból egyre több, bár a dickensi műben nem említett negyedik szellem, a Kapitalista Karácsony Szelleme ez utóbbiakra is feltétlen azt akarja rátukmálni, hogy márpedig az előbbi kreatívok csaoportjába tartoznak.

A pénzes és pénztelen kreatívok a Kapitalista Karácsony Szellemére hallgatva egyazon használati cikk-körből kívánják szeretteik minden igényét kielégíteni, minek következménye az olcsó, utángyártott, netán hamisított cikkek megjelenése a piacon. Ennek a pénztelen kreatívok rendkívüli módon tudnak örvendezni, hiszen lám! hasonló fantasztikumokat tudnak a karácsonyfa alá tenni, mint a pénzes kreatívok. Amíg a pénzes kreatív kedvenc rokona lószart kap, addig a pénztelen kreatív kedvenc rokona nejlon lószart!

Nem vicc, a karácsonyi vásárban egy hölgyemény fennhangon ezt üvöltötte a mobiljába, a negyedik szellem kitörései által stresszelt túlvégbeli kommunikációs félnek: "MEGVETTED MÁR AZT A NEJLON LÓSZART?"


Kiegészítés1: Mindamellett a karácsonyi árusok is jók egy ilyen vásárban. Íme a tél 17 pillanatából egy: "Tegnap volt a doktorházba' (gyk.: Dr. House), hogy a rendőr beteg lett a galambszartú'" - szintén fennhangon, szintén a karáncsonyi forgatag kellős közepén. Főmenü
 
· Linkek
· Fórum
· Tagok
 Üdvözlet
 

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 Archívum bigyó
 
<< 2017 augusztus >>
HKSzeCsPSzoV
 
22
 
Teljes év mutatása
 Keresés Csepp a tengerben
 

 Hírösszefoglaló
 
 Chatbox
 
...: maKACS :...
01.07 : 23:56

Köszi!
...: catyst :...
01.07 : 19:49

sok-sok boldog névnapot
...: csillagtenger :...
09.27 : 20:50

Hallalihó!
...: catyst :...
03.04 : 11:02

csak hogy ide is írjak valamit
...: Morti :...
08.05 : 08:01

Köszönjük a szurkolást, Potyi rendbejönni látszik

 Online
 
Vendégek: 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 231, legújabb: Aloonthar
  TopMinden védjegy © a tulajdonosaiké.
©e107.org 2002-2008 :: ©maKACS 2004-2010

Adatbázis lekérdezés: 73.