.:: Csepp a tengerben :: agydöccenések ::
 
::.
  Kitaposott úton is eltéved az ember

Fura újraolvasni a jó félévvel ezelőtt történteket. Mert ugye nem felejtjük el, hogy a kék írások a régi blogból valók, sorra teszem be őket, bennük az eredeti időpontjaikkal.

3. kegyetlenség2004-03-19 11:14:05
Ehh, a grafikai elemekkel végül csak fejben sikerült foglalkozni. Eszembe jutott egy tegnapi ígéretem, amit a háziorvosomnak tettem, miszerint elmegyek a rendelőbe egy vacak floppy lemez miatt.
Kapott ugyanis az OEP-től vagy TB-től vagy ki tudja honnan egy lemezt, rajta valamiféle adatokkal. Természetesen a mellékelt levélből nem sok derül ki. Telefonon nem sikerült dűlőre jutni, annyi derült ki, hogy a DOS-os EDIT programot ajánlják a megtekintéséhez. Megnéztük a lemez tartalmát, és míly meglepő, egy hosszú fájlnévvel megáldott txt van rajta. Nesze neked XXI. század kontra DOS kontra hosszú fájlnév... Sebaj, telefonon egyeztettünk, hogy akkor most mehetek. Mentem. Ott meg kiderült, hogy mégsem tud most ezzel foglalkozni. Nem baj, nem nekem kell, viszont felszabadult x időm, tettem egy kört az erdőn és go haza. Így az ebédnek valót is meg tudtam sasolni a piacon és a "zőccségesnél".

A lépcsőházban a földszinten lakó bácsika toporgott az ajtajuk előtt. Tétován nyúl a csengőhöz, majd elereszti kezét: nem jó helyre jöttem? Pedig de, mondtam is neki, jó helyen jár. Erre megnyugodott, s csengő után bebocsátást nyert. Persze, mosolyog az ember. Miért is ne, hisz én feleannyi idősen csinálok ilyesmit. Egyszer pl a hat lépcsőházas sorházunkban egy számmal előbb tértem be, a bringával a hátamon felviharzottam az emeletünkre, még az sem tőnt fel, hogy teljesen más a bejárati ajtó, csak azon döbbentem meg, mit keres ott a szomszéd nő, ráadásul épp az ajtót zárva?!? Jót röhögött. Én meg cipelhettem le a bringát (kell a mozgás .

Közben a cseten alapvetően nyugi van. Bár most épp vergődik egy fantáziadús adsewdseadsewdssawwsaswas nevezetű egyén...

Mindegy, go vadászni, azaz a piacra és a bótba ebédnek valóért. Cetli, pénztárca, szütyő...
  Újra itt van...

...azaz mégsem. Valami elkezdődött, de azt abban a formában befejeztem, viszont itt folytatom. Pontosabban kezdődik ismét valami, valami más.

Ami eddig csak egy blog volt, most talán egy picit több tud lenni, de majd kiderül. Mindenesetre szükségesnek érzem, hogy tartalmazza a régi blog bejegyzéseit is, úgyhogy sorra át fogom lassacskán emelni ide. Kategorizálva természetesen, s végül az újonnan jövő tartalmakkal egy szerves egészet fog képezni (mármint terveim szerint). A régi tartalmakat meg fogjátok ismerni. Jöjjön akkor az els, legyen ennek kezdeténél annak a kezdete is párhuzamban:

1. kegyetlenség2004-03-19 01:28:36
OÁ! (a rögtönítélő típusú olvasó itt már fel is adja...)

Nos, igen: megszületett.

Előbb gondolatban, aztán fizikai valójában.
(blogról lévén szó ez azért elég hülyén hangzik)
Szóval kis kísérletezgetés után a forma immár megvan
(hogy tetszik?), most jöhet szépen sorra majd a tartalom. De ne legyek telhetetlen, a forma kialakítása elég volt mára, illetve tegnapra. Most még e sorokkal dokumentálom az indulást, aztán go csicsikálni, mert hisz kell az energia a folytatáshoz is.

Ezzel az említett dokumentálás kész is, nevezzük alapkőletételnek, egy kis mag elültetésének, valami kezdetének vagy csak egyszerűen a játékhoz hűen szólva egy helyes válasz megadásának: igen, erre szükségem van. Talán Neked is. S hogy miféle játék? Kiderül... de most zZzzZzzzzZZz

Valahogy így kezdődött bő fél évvel ezelőtt. Meglátjuk ezt mennyi ideig lesz kedvem csinálni, vagy hogy mennyi ideig lesz értelme.

Oldal: 1 2 3 ... 102 103 [104]


  Hírkategóriák
 
Traktor
Es?nap
Kistaki
Snap
Izmos ego
Életkép
Showtime
Seprés
Játék
Fó-rum
Do you
Körző
Életkép
 Főmenü
 
· Linkek
· Fórum
· Tagok
 Üdvözlet
 

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 Archívum bigyó
 
<< 2017 augusztus >>
HKSzeCsPSzoV
 
22
 
Teljes év mutatása
 Keresés Csepp a tengerben
 

 Hírösszefoglaló
 
 Chatbox
 
...: maKACS :...
01.07 : 23:56

Köszi!
...: catyst :...
01.07 : 19:49

sok-sok boldog névnapot
...: csillagtenger :...
09.27 : 20:50

Hallalihó!
...: catyst :...
03.04 : 11:02

csak hogy ide is írjak valamit
...: Morti :...
08.05 : 08:01

Köszönjük a szurkolást, Potyi rendbejönni látszik

 Online
 
Vendégek: 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 231, legújabb: Aloonthar
  TopMinden védjegy © a tulajdonosaiké.
©e107.org 2002-2008 :: ©maKACS 2004-2010

Adatbázis lekérdezés: 106.