.:: Csepp a tengerben :: agydöccenések ::
 
::.
  SzLk, NBFK és NNBFKÉNSZLKT
   14. kegyetlenség2004-03-21 10:28:09
  Nakéremszépen, ez egy ilyen nap.

  Kezdődik azzal, hogy elaludtam a Forma-1 közvetítést. Sebaj, lesz ismétlés is, emberi időben. Ki a fene tud felkelni Vasárnap 7:45-kor?
  Aztán megtudtam, hogy a cseten Scramika megalapította az SzLK-t, avagy a Szédült Libák Klubját. Ez mókás dolog lesz azt hiszem, elnézve a taglistát: Scrami, Mazsyka, babylu28, pumalany, Tuncika (aki ugye Fre asszonya), Kata18 és Morti. A nickekben meg is jelent a _SZLK_tag utótag (mindent kétszer mondunk mindent kétszer mondunk). S milyen a világ, rögtön megalakult az ellenzéke is. Alapítótag Brumi, NBFK néven jött létre a Nagy Betűs Férfiak Klubja. (A nagybetűs az egy szó lenne, no de ellenzékiségben ez elnézhető.) Eddigi híreink szerint ez a klub még egyszemélyes. Én sem vagyok nagybetűs. Nem a betűm nagy, hanem a monitorom. Most én meg vegyem fel a makacsKACS_NNBFKÉNSZLKT nevet (Nem Nagy Betűs Férfiak Klubja És Nem Szédült Libák Klubja Tag)? Ennél azért lustább vagyok, s különben sem buzog bennem ennyire az ellenzéki és ellenzékellenzéki vér. Azt azért nem szeretem, ha a nickemet nagybetűvel kezdik. Erre a rendszer (blog, játék) direkte végig naggyal ír. Á, ez is a sebaj kategória.

  Közben megállapítást nyert, hogy kopaszodik a fürdőköpenyem. Hehe, kopik a frottír. Ez pozitív. Naná, hisz kivételesen nem rólam lett megállapítva, hogy kopaszodom.

  Kopognak, csengetnek, dörömbölnek. Emmeg ki a szösz vasárnap ilyenkor? Kikukucskálok, az első amit meglátok az ipse szaga, ajtón keresztül is látszik. Köhög, krákog, bor-és-cigigőzösen. Á, most fürödtem, s különben sem hiszem, hogy olyasmit tudna árulni, ami érdekelhetne. Ígyhát Szezám nem tárul.

  Morti meg horoszkópot olvasott. A hallottak alapján azt hiszem nálam továbbra sem lesz bestseller semmiféle horoszpók. Erre elkezdi felolvasni az enyémet. No halljuk:
"Magatartásával nem csak mások, hanem önmaga elöl is eltakarja a valóságot. Az önámítás, korlátolttá, zavarodottá teszi, főleg, ha képességeit próbára tevű feladatokat kell elvégeznie." Na, mostmár aztán tudhassam. Megnézünk még pár horoszpókot, hadd legyen eklektikus a hétvége.

  Tea lefőtt, bogyótájm, és huss brinyiglizni.

Kíváncsi lennék, emlékszik-e még valaki eme klubokra? Fre, te meg fel a fejjel, van az így, s lesz is még így, majd eljön az igazi!
  Calgonizélés
   13. kegyetlenség2004-03-20 18:31:27
  Reklám a tévében: "Bőrünk a kemény víztől kiszárad...".
Adja magát a következtetés: ezentúl calgonnal fürdök.
  F1, chat, játék, blog, Banya nővérem, aki nem is az, "csak" fogadott
   12. kegyetlenség2004-03-20 17:28:59
  F1 jó volt, bár maga a futam lesz az igazi. Palik szokás szerint alakított jónéhány verbális bravúrt és ficamot.

  A játék is kellemes volt közben, bár visszaköszönt picit a nem túl kellemes emlékű múlt. Ennek kapcsán aztán jót csevegtünk egyik írói vénával is rendelkező Láncszemecskével. Most azt hiszem kicsit jobban ismerem, mint előtte, és ez a lényeg. Ezért szeretem a játékot is és a csetet is, sok érdekes emberrel lehet összefutni és megismerni többé-kevésbé. Avagy félreismerni is. Ilyenre is volt, van és biztos lesz is példa. Idővel talán az ilyen eseteket is sikerül mind jobban kezelni. Megvallom, az első ilyen jellegű tapasztalatokat nem sikerült a lehető legjobban a helyére raknom, de mindenből tanul az ember. Ha akar. De megéri, azt hiszem. Mint ahogy a blog is. Miközben leírja az ember a gondolatait, saját magáról is megtudhat újabb dolgokat.

  Nini, SMS. Ehh, szememre van hányva. Fogadott nővérkém jelentkezett. Pontosabban én vagyok a fogadott öcsije. Az ország másik végén van, s bár sokféle csatorna áll rendelkezésre, mégis sokszor elsikkad a kommunikáció. De igazi barátságról lévén szó, számíthatunk bármikor egymásra. Megyek is, adok valami életjelet. Hm, erre akár a blog is jó! Ráuszítom. Hűű, az írásait ismerve rá kellene vegyem, hogy kezdjen el írni. Élményszámba megy a stílusa. No hajrá, már megint van ugye mit csinálni! ))
  Bál a cseten?! Reménytelen!
   11. kegyetlenség2004-03-20 15:31:10
  Naná, hogy bepofátlankodtak váratlan, terv feletti dolgok... Pici bál volt a cseten, de lekezelve, elcsillapodtak a kedélyek. Akkor jöhet a következő terv feletti dolog, de ez legalább tudatosan: F1. Közben a játék is elfér a képernyőn.
  Gránátalma nektár, karfiol, brokkoli és virsli
   10. kegyetlenség2004-03-20 10:20:57
  Aki arra fogadott, hogy megint meggyűlik a bajunk a bevásárlókocsival, az mellélőtt, mint mi a lottószámokkal szoktuk. A kaktusz gyümölcslé után most a gránátalma került sorra, megkóstolás céljából. Első lépés az megillatolás. Felröhögtem: "Az donald rágó!" S valóban. Az íze viszont kellemes, legalábbis nekem. A mai ebédet Morti alkotja. Kivételesen salátajjellegű lesz. Karfiol és brokkoli lett a beszerzés áldozata, némi virsli fogja a húsjellegű dolgokat képviselni benne.
Itt említendő meg az előző saláta lehetséges mellékhatása. Kedvesem nem egyszer a bevásárlás során, nem kendőzve felhőtlen örömét nyusziszerű szökkenésekben tört ki. Ha valakit így láttok, lehet elkészítette az étket.

A kispiacon meg vecsési savanyúságosra bukkantunk. Nagyon csábítóan illatozik előttem a sanyúsággal kiegészített reggeli, úgyhogy most rá is bökök a FELVITEL gombra. (Gy. k. ezzel véget ér eme bejegyzés
  Itt a tavasz, hol a tavasz?
   9. kegyetlenség2004-03-20 08:26:46
  Kipihentem magam. Ami talán nem meglepő miután egy jót alvadt az ember.
A hétvége máris rövidnek ígérkezik, ezernyi dolgot kéne csinálni. Elmaradt restanciák bepótlása; rendrakás, amit inkább entrópiafelszámolásnak illenék titulálni; bringázás erre-arra-tökmindegymerre-csakkiinnenalakásból; bevásárlás stb stb s ki tudja még mi fog bepofátlankodni váratlanul terv felett.

  Hehe, közben Kedvesem monologizál:"Kedves naplóm! Itt a tavasz. ....." Ez úgy hangzik, mint egyfajta sürgetés, hagyjam már a fenébe az írkafírkát és induljunk a bótba. Folyt. köv., megyünk a húdeeccerűmégiselromlik szerkezettel küzdeni. Lehet fogadásokat kötni...
  Lebukik a LEGO rajongás
   8. kegyetlenség2004-03-20 01:15:31
  Elérkeztem abba a fázisba, amikor a test már fáradt de az elme még zakatol. A játékhoz most nincs kedvem s nem is hemzsegnek ott ilyen kései órán, a cseten megjelentek az éjjeli baglyok s készülődik az észrevétlen őrségváltás. Ideális körülmények egy kis böngészéshez. Csak az egerentyőt kell hajkurászni és kattogtatni, a többi már a szem és az agy dolga. Kedvenc LEGO oldalamon jó időre leragadok. Ide töltögetik fel a fanatikus "építkezők" kreálmányaik fotóit és rajzait. Én meg csak nézem az ötletesebbnél ötletesebb szüleményeket. Lenyűgöz, már gyerekkorom óta. Persze ehhez LEGO is kell. S mint a fotóalbumokban látható, egyeseknek megdöbbentően, hogy ne mondjam már már gusztustalanul sok van (ez azért kegyetlen...).

Katt!


  Azt hiszem kirakok egy linket ennek az oldalnak is, folyamatosan változik, jönnek a frissen feltöltött képek. Ezt még megcsinálom, aztán jön a holnapislesznap effekt.
  Bringa elő és csoki ezerrel
   7. kegyetlenség2004-03-19 20:41:40
  Ez a kis tekerés olyan jólesett, hogy még a bringának is. Kicsit ugyan állítani kell a hátsó váltón a téli állás után, de ez csak részletkérdés, apróságok nem ronthatják el a jókedvem. Nagy pikli tea bekészít, egy kis zene bekapcs, nézzük csak, párommal egyöntetűen egy Neoton est mellett tettük le a voksot. Tökéletes. Mennyit lehet nosztalgani közben... Az ilyen estéket szeretem, együtt vagyunk, itt a hétvége, le lehet pakolni az ügyes-bajos dolgokat végre. Ja, még az elengedhetetlen: csoki. Ez megint fogyókúrás. Mire sikerül a fóliából kivadászni, már el is fogyott annyi kalória, mint amennyit maga a csoki képvisel. Megyek a játékba, ott nem számít az édesszájú cuppogás.

No igen. Akkor elővenni lehetett a bringát, most meg lassan el lehet tenni télire. Ma is akartam tekerni, de xar idő volt, így kimaradt. És még csak csoki sincs, a játékról meg nem is beszélve. A csokin mindjárt segítek egy nyuszikakóval. Már itt sem vagyok, és ezt is ráfogom a nyuszira!
  Chatinfók és aktualizálásuk
   6. kegyetlenség2004-03-19 17:38:27
  Kaja után szieszta gyanánt pár játék. Ismerős nickek, szokás szerint. Nagyon nem voltam formában, de ez mellékes is. Viszont közben a cseten beindult az élet. Akadt jópár renitens, meg érdekes esetek. Mára kicsit elegem van. Ti viszont jöhettek csetelni! http://chat.tv2.hu #korridor és #nincskegyelem szobák; www.trefort.net #nincskegyelem szoba.

  Én meg egy kis bringázással levezetem a feszültséget. Huss...

Itt egy kicsit ácsi! Pontosítani kell az idők során megváltozott dolgokat. A TV2 cseten a #korridor szoba megszűnt, tekintve, hogy maga a Korridor is, mint cég már a múlté. A Treforton is él, pontosabban létezik a #nincskegyelem szoba, de azt immáron kicsit hanyagolom. Nem tudok annyi felé figyelni, a TV2 cseten is egyre több szoba van. Gyertek!
 
 
Pulykamedalion salátával (10.10 : 21:15) (Zaba)
Oldal: 1 2 3 ... 102 [103] 104


  Hírkategóriák
 
Traktor
Es?nap
Kistaki
Snap
Izmos ego
Életkép
Showtime
Seprés
Játék
Fó-rum
Do you
Körző
Életkép
 Főmenü
 
· Linkek
· Fórum
· Tagok
 Üdvözlet
 

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 Archívum bigyó
 
<< 2017 június >>
HKSzeCsPSzoV
 
24
 
Teljes év mutatása
 Keresés Csepp a tengerben
 

 Hírösszefoglaló
 
 Chatbox
 
...: maKACS :...
01.07 : 23:56

Köszi!
...: catyst :...
01.07 : 19:49

sok-sok boldog névnapot
...: csillagtenger :...
09.27 : 20:50

Hallalihó!
...: catyst :...
03.04 : 11:02

csak hogy ide is írjak valamit
...: Morti :...
08.05 : 08:01

Köszönjük a szurkolást, Potyi rendbejönni látszik

 Online
 
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 231, legújabb: Aloonthar
  TopMinden védjegy © a tulajdonosaiké.
©e107.org 2002-2008 :: ©maKACS 2004-2010

Adatbázis lekérdezés: 136.