.:: Csepp a tengerben :: agydöccenések ::
 
::.
  Calgonizélés
   13. kegyetlenség2004-03-20 18:31:27
  Reklám a tévében: "Bőrünk a kemény víztől kiszárad...".
Adja magát a következtetés: ezentúl calgonnal fürdök.
  F1, chat, játék, blog, Banya nővérem, aki nem is az, "csak" fogadott
   12. kegyetlenség2004-03-20 17:28:59
  F1 jó volt, bár maga a futam lesz az igazi. Palik szokás szerint alakított jónéhány verbális bravúrt és ficamot.

  A játék is kellemes volt közben, bár visszaköszönt picit a nem túl kellemes emlékű múlt. Ennek kapcsán aztán jót csevegtünk egyik írói vénával is rendelkező Láncszemecskével. Most azt hiszem kicsit jobban ismerem, mint előtte, és ez a lényeg. Ezért szeretem a játékot is és a csetet is, sok érdekes emberrel lehet összefutni és megismerni többé-kevésbé. Avagy félreismerni is. Ilyenre is volt, van és biztos lesz is példa. Idővel talán az ilyen eseteket is sikerül mind jobban kezelni. Megvallom, az első ilyen jellegű tapasztalatokat nem sikerült a lehető legjobban a helyére raknom, de mindenből tanul az ember. Ha akar. De megéri, azt hiszem. Mint ahogy a blog is. Miközben leírja az ember a gondolatait, saját magáról is megtudhat újabb dolgokat.

  Nini, SMS. Ehh, szememre van hányva. Fogadott nővérkém jelentkezett. Pontosabban én vagyok a fogadott öcsije. Az ország másik végén van, s bár sokféle csatorna áll rendelkezésre, mégis sokszor elsikkad a kommunikáció. De igazi barátságról lévén szó, számíthatunk bármikor egymásra. Megyek is, adok valami életjelet. Hm, erre akár a blog is jó! Ráuszítom. Hűű, az írásait ismerve rá kellene vegyem, hogy kezdjen el írni. Élményszámba megy a stílusa. No hajrá, már megint van ugye mit csinálni! ))
  Bál a cseten?! Reménytelen!
   11. kegyetlenség2004-03-20 15:31:10
  Naná, hogy bepofátlankodtak váratlan, terv feletti dolgok... Pici bál volt a cseten, de lekezelve, elcsillapodtak a kedélyek. Akkor jöhet a következő terv feletti dolog, de ez legalább tudatosan: F1. Közben a játék is elfér a képernyőn.
  Gránátalma nektár, karfiol, brokkoli és virsli
   10. kegyetlenség2004-03-20 10:20:57
  Aki arra fogadott, hogy megint meggyűlik a bajunk a bevásárlókocsival, az mellélőtt, mint mi a lottószámokkal szoktuk. A kaktusz gyümölcslé után most a gránátalma került sorra, megkóstolás céljából. Első lépés az megillatolás. Felröhögtem: "Az donald rágó!" S valóban. Az íze viszont kellemes, legalábbis nekem. A mai ebédet Morti alkotja. Kivételesen salátajjellegű lesz. Karfiol és brokkoli lett a beszerzés áldozata, némi virsli fogja a húsjellegű dolgokat képviselni benne.
Itt említendő meg az előző saláta lehetséges mellékhatása. Kedvesem nem egyszer a bevásárlás során, nem kendőzve felhőtlen örömét nyusziszerű szökkenésekben tört ki. Ha valakit így láttok, lehet elkészítette az étket.

A kispiacon meg vecsési savanyúságosra bukkantunk. Nagyon csábítóan illatozik előttem a sanyúsággal kiegészített reggeli, úgyhogy most rá is bökök a FELVITEL gombra. (Gy. k. ezzel véget ér eme bejegyzés
  Itt a tavasz, hol a tavasz?
   9. kegyetlenség2004-03-20 08:26:46
  Kipihentem magam. Ami talán nem meglepő miután egy jót alvadt az ember.
A hétvége máris rövidnek ígérkezik, ezernyi dolgot kéne csinálni. Elmaradt restanciák bepótlása; rendrakás, amit inkább entrópiafelszámolásnak illenék titulálni; bringázás erre-arra-tökmindegymerre-csakkiinnenalakásból; bevásárlás stb stb s ki tudja még mi fog bepofátlankodni váratlanul terv felett.

  Hehe, közben Kedvesem monologizál:"Kedves naplóm! Itt a tavasz. ....." Ez úgy hangzik, mint egyfajta sürgetés, hagyjam már a fenébe az írkafírkát és induljunk a bótba. Folyt. köv., megyünk a húdeeccerűmégiselromlik szerkezettel küzdeni. Lehet fogadásokat kötni...
  Lebukik a LEGO rajongás
   8. kegyetlenség2004-03-20 01:15:31
  Elérkeztem abba a fázisba, amikor a test már fáradt de az elme még zakatol. A játékhoz most nincs kedvem s nem is hemzsegnek ott ilyen kései órán, a cseten megjelentek az éjjeli baglyok s készülődik az észrevétlen őrségváltás. Ideális körülmények egy kis böngészéshez. Csak az egerentyőt kell hajkurászni és kattogtatni, a többi már a szem és az agy dolga. Kedvenc LEGO oldalamon jó időre leragadok. Ide töltögetik fel a fanatikus "építkezők" kreálmányaik fotóit és rajzait. Én meg csak nézem az ötletesebbnél ötletesebb szüleményeket. Lenyűgöz, már gyerekkorom óta. Persze ehhez LEGO is kell. S mint a fotóalbumokban látható, egyeseknek megdöbbentően, hogy ne mondjam már már gusztustalanul sok van (ez azért kegyetlen...).

Katt!


  Azt hiszem kirakok egy linket ennek az oldalnak is, folyamatosan változik, jönnek a frissen feltöltött képek. Ezt még megcsinálom, aztán jön a holnapislesznap effekt.
  Bringa elő és csoki ezerrel
   7. kegyetlenség2004-03-19 20:41:40
  Ez a kis tekerés olyan jólesett, hogy még a bringának is. Kicsit ugyan állítani kell a hátsó váltón a téli állás után, de ez csak részletkérdés, apróságok nem ronthatják el a jókedvem. Nagy pikli tea bekészít, egy kis zene bekapcs, nézzük csak, párommal egyöntetűen egy Neoton est mellett tettük le a voksot. Tökéletes. Mennyit lehet nosztalgani közben... Az ilyen estéket szeretem, együtt vagyunk, itt a hétvége, le lehet pakolni az ügyes-bajos dolgokat végre. Ja, még az elengedhetetlen: csoki. Ez megint fogyókúrás. Mire sikerül a fóliából kivadászni, már el is fogyott annyi kalória, mint amennyit maga a csoki képvisel. Megyek a játékba, ott nem számít az édesszájú cuppogás.

No igen. Akkor elővenni lehetett a bringát, most meg lassan el lehet tenni télire. Ma is akartam tekerni, de xar idő volt, így kimaradt. És még csak csoki sincs, a játékról meg nem is beszélve. A csokin mindjárt segítek egy nyuszikakóval. Már itt sem vagyok, és ezt is ráfogom a nyuszira!
  Chatinfók és aktualizálásuk
   6. kegyetlenség2004-03-19 17:38:27
  Kaja után szieszta gyanánt pár játék. Ismerős nickek, szokás szerint. Nagyon nem voltam formában, de ez mellékes is. Viszont közben a cseten beindult az élet. Akadt jópár renitens, meg érdekes esetek. Mára kicsit elegem van. Ti viszont jöhettek csetelni! http://chat.tv2.hu #korridor és #nincskegyelem szobák; www.trefort.net #nincskegyelem szoba.

  Én meg egy kis bringázással levezetem a feszültséget. Huss...

Itt egy kicsit ácsi! Pontosítani kell az idők során megváltozott dolgokat. A TV2 cseten a #korridor szoba megszűnt, tekintve, hogy maga a Korridor is, mint cég már a múlté. A Treforton is él, pontosabban létezik a #nincskegyelem szoba, de azt immáron kicsit hanyagolom. Nem tudok annyi felé figyelni, a TV2 cseten is egyre több szoba van. Gyertek!
  Pulykamedalion salátával
   5. kegyetlenség2004-03-19 14:39:36
Pfhu, degeszpocesz. A recept:

  A salátához csíkokra gyalulok répát, céklát, hónapos retket (reteket újkaralábét, fejessalátát kb 5 centis csíkokra vagdalok. Az egészet bele egy nagy tálba, rá kis olaj, só, majoranna, bazsalikom. Összeaprítok 1-1 csomónyi petrezselyem- és zellerzöldjét. Egy kis pohár joghurtot összekutyulok egy instant sajtlevesporral, s kissé felhigitom. Mehet rá a salátára és óvatosan összekutyulom. Hűtőben pihenhet, hogy összeérjenek az ízek.
  Pulyka medaliont jó hüvelykujj vastag csíkokra szelem, olajon pirított hagymán kissé megpirítom, fűszerezem sóval, fehérborssal és bazsalikommal. Kis vizet eresztek alá, és 20 percig néha megkevergetve elfőzöm a levét. Ezzel kész is, lehet tálalni. Jó étvágyat!
Hú, ezt meg kellene ismételni!
 
 
Bevásárlókocsi küzdelem (10.10 : 20:21) (Csak úgy :: agydöcc)
Oldal: 1 2 3 ... 102 [103] 104


  Hírkategóriák
 
Traktor
Es?nap
Kistaki
Snap
Izmos ego
Életkép
Showtime
Seprés
Játék
Fó-rum
Do you
Körző
Életkép
 Főmenü
 
· Linkek
· Fórum
· Tagok
 Üdvözlet
 

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 Archívum bigyó
 
<< 2017 augusztus >>
HKSzeCsPSzoV
 
23
 
Teljes év mutatása
 Keresés Csepp a tengerben
 

 Hírösszefoglaló
 
 Chatbox
 
...: maKACS :...
01.07 : 23:56

Köszi!
...: catyst :...
01.07 : 19:49

sok-sok boldog névnapot
...: csillagtenger :...
09.27 : 20:50

Hallalihó!
...: catyst :...
03.04 : 11:02

csak hogy ide is írjak valamit
...: Morti :...
08.05 : 08:01

Köszönjük a szurkolást, Potyi rendbejönni látszik

 Online
 
Vendégek: 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 231, legújabb: Aloonthar
  TopMinden védjegy © a tulajdonosaiké.
©e107.org 2002-2008 :: ©maKACS 2004-2010

Adatbázis lekérdezés: 136.