.:: Csepp a tengerben :: agydöccenések ::
 
::.
  Amikor az informatikus fárad...
maKACS alkotása...

"Kedves miénk vásároló!

Örömmel, hogy te megvesz miénk nagyon jó CAISO vagy SEKIO vagy ROELX termék. Azonban, figyelem, hogy nehogy sérül és vesz figyelembe felsorolt, mert tájékoztat téged:

- óra jár. Hol pontos, hol pontos nem. De nem aggód, mert ábra 2) f jel mütyür beállít, hogy legyen jó pontos neked jól. ha nem beállít jól, nem lenni pontos és az lesz nem jó neked elkés valahonnan bárhonnan. Óra nem jár, lenni akkor pontos kétszer a nap. Óra lenni hiteles mint az atom.

- óra működik 3 darab elemmel AA típus pontosan. Nem használ elem típus AAA, mert lenni belőle kipotty akkor nem járni óra. Figyel a polarisation, mert ez lenni nagy hiba, elromlik ha nem jól. Követ ábra 1) jól és nincs baj. Használ új elem és használt nem. Figyelni, használ elem nem kidob, veszély a hulladék. Dob ki helyre ennek való, véd környezet és óv. Javasol elem márkás mint PANISONIC, DURECALL tart sokat működés. Elem lemerül óra nem működik azonnal. Mi nem felelős ezért. Lehet használ accu típus AA lehet azt recharge és takarékos, mi árul neked jó típus DURECALL és VATRA. Hozzá javasol tölteni eszköz univerzális mindenhol a világ és csatlakozó. Óra kell előbb kicsomagol hogy beletesz elem típus AA 3db.

- óra lenni electromechanical. Van benne alkatrész mozogni, van ezért hangja neki belőle. Lehet téged zavarni, lehet nem zavarni, ezt mi nem tudni, dönt el alaposan jól. Lehet kell neked napóra inkább, lenni az csendes. Óra működés hang mi megmér, és lenni halk nagyon, minimum 92dB nem szint zaj.

- óra lenni sok alkatrész ami pici. Nem lenyel, mert fullad meg veszély! Óra nem odaad gyerek kezébe, tartani nem ezért elérés helyen.

- óra látni csak szemeddel nappal. Nem világít mert zavar és takarékos. Akar látni óra éjszaka? Mi ajánl neked zseblámpa lenni takarékos, világítani sötétben jól. Használni bele elem típus 3db AA mint óra. Figyelem! Nem használ ugyanaz 3 db AA elem, mint benne órában, mert vagy óra vagy világít! Ha nem lát jól óra nappal venni kell fel szemüveg.

- óra lenni static, gyűjti por. Tisztít száraz rongy csak, nem víz és mosogat, mert lesz elromlás. Mosogat gép sem használ. Ha ketchup is például, akkor enyhe nedvesedett rongy csak jó tisztít óra!

- óra precision műszer! Nem dobál vagy labdáz vele, mert nyekk és eltör, s lesz sok kis darab mi sem tud megjavít és nem is cserél neked mert hiba te miattad, így garancia nem.

- óra lenni minőség műanyag benne. Van kicsi széle, hogy nem megvág kezedet lecsiszol jól és nem probléma. Nem tenni be microwave sütő, vagy hagy auto forróság, lesz olvadás nyekk órának. Nem használ szekrény billegés kitámaszt. Hasonló.

- óra használ csak időmérés mutat! Nem használ bomba hozni működésbe, lenni az bűn dolog nagyon, gyártmánytyó cég elhatárol.

- óra lenni kicsi, használ utazás például. Nem használ toronyban órának, mert lenni kicsi és nem lát jól és csak bosszúság belőle.

- óra nem áll víz! Nem használ helyiségben vizes, mert lesz elromlás azonnal.

- óra van 3 szín fajta. Kapni csak ilyen, purple, magenta és fehér. Nem tetszik szín, nem vesz meg termék.

- óra mutat óra, perc, másodperc nem. Beállít csak jól ábra 3) mütyür c és d használat, nem a mutató tekerget, mert lesz neked elromlik.

- óra lenni tiéd, ad nem kölcsön! Más nem tud, hogy hangos vagy pontos és lesz csap be érezni úgy. Vesz másik óra, ha neki óra szükség.

- óra nem működés te nem próbál megjavít jól! Kell vinni szervíz miénk cím HONG KONG, Gagyiong street 42. mielőbb hogy mihamarabb neked jól és megelégedés mi nagyon jó termék. Adni neked ajándék másik óra lenni rajta mi nagy vezér kettő!

- óra ébreszt, benne van funkció! Vigyázat! Lenni hangos! Nem megijed, óvatos és tesz nagypárna alá. Gyártmántyó cég elhatárol szívinfarktus neked, mi nem hibás! Óra lenni ébreszt óra, nem altat óra. Funkció ébreszt kikapcsol ábra 4) c mütyür megnyom egyszer. Funkció ébreszt bekapcsol ábra 4) c mütyür megnyom egyszer ismét. Funkció ébreszt kikapcsol végleg óra bárhol kalapács, figyelem, nem garancia!

- óra lenni óra, használ mint óra. Mindennemű nem óra használat lesz elromlás és elhatárol mi cég ettől hiba jól.

- óra lenni olyan, mint óra hasonlóság. Kell neked igazi óra nem venni meg miénk termék mert olcsó. Vigyázni! Lenni sok hamis mi termékünket is! Képzel el, ha rossz ez, rossz milyen akkor az. Javasol venni miénk termék jól.

- óra lenni további információ neked minden, pontos adatok, rajz terve, tanúsítás a minőség, tesztelés a minőség, használati utat mutat, felhasználás a példa rá, utat mutat hogyan tudni olvas le pontos az idő gyerekeknek hogy megtanul. Mi becsomagol ezt neked mellé doboz lenni 1.2kg. Ha kelleni még információ te hív fel miénk szolgálata az ügyfél ingyen elmond jól, vagy hív miénk képviselő, vinni neked termék kipróbál és kis családod is.

Figyelem! Óra ha mutat ugyanazt idő, jelenti óra megállás. Lehet elem típus AA lemerül de lehet óra típus miénk jó már nem jó mert rossz lett. Tudni jól és vésni ész bele: óra áll idő nem!

köszönet vásárol, használ jól egészség!"

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 Főmenü
 
· Linkek
· Fórum
· Tagok
 Üdvözlet
 

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

 Archívum bigyó
 
<< 2017 augusztus >>
HKSzeCsPSzoV
 
22
 
Teljes év mutatása
 Keresés Csepp a tengerben
 

 Hírösszefoglaló
 
 Chatbox
 
...: maKACS :...
01.07 : 23:56

Köszi!
...: catyst :...
01.07 : 19:49

sok-sok boldog névnapot
...: csillagtenger :...
09.27 : 20:50

Hallalihó!
...: catyst :...
03.04 : 11:02

csak hogy ide is írjak valamit
...: Morti :...
08.05 : 08:01

Köszönjük a szurkolást, Potyi rendbejönni látszik

 Online
 
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 231, legújabb: Aloonthar
  TopMinden védjegy © a tulajdonosaiké.
©e107.org 2002-2008 :: ©maKACS 2004-2010

Adatbázis lekérdezés: 68.